Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Modificacions a la R4 per obres a l’estació de La Granada els dos propers caps de setmana

Modificacions a la R4 per obres a l’estació de La Granada els dos propers caps de setmana

Amb motiu de les obres de millora a l’estació de La Granada, aquest cap de setmana i el proper hi haurà modificacions en la circulació de trens.

En el marc de l’actuació que Adif realitza en la implantació de l’ample estàndard a l’entorn de l’estació de La Granada pel desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya, i en el marc del pla “Transformem Rodalies”, els caps de setmana dels 8-9 i 15-16 de juliol, es modificarà el servei de Rodalies de Catalunya a la línia R4.

Així, els trens amb origen i destinació Vilafranca iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Sant Sadurní. Renfe establirà un servei complementari per carretera entre les estacions de Vilafranca i Sant Sadurní els dos caps de setmana esmentats.

Per tal de minimitzar l’afectació en el temps de viatge dels usuaris, els autobusos es coordinen amb l’arribada dels trens en ambdós sentits. L’accés de bicicletes i mascotes està subjecte a la normativa de transport per carretera.

Pel que fa als trens amb origen i destinació Sant Vicenç de Calders, el servei serà l’habitual, no efectuant parada a l’estació de La Granada tancada per obres de remodelació fins al 4 de setembre.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicarà a través de megafonia d’estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors, i al web de rodalies rodaliesdecatalunya.cat,

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: