Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les joves promeses de l’hoquei patins nacional s’han donat cita a Vilafranca

En les últimes dues setmanes Vilafranca ha acollit el Campus de la Real Federación Española de Patinaje, amb presència de les promeses de l’hoquei nascudes el 2008, en categoria masculina i femenina.

Un estiu més les joves promeses de l’hoquei patins a nivell de tota Espanya es donen cita a Vilafranca, on tenen lloc els Campus d’Alt Rendiment de la Federació Espanyola de Patinatge. En els darrers dies, la Poliesportiva ha viscut les jornades d’entrenament, tecnificació i perfeccionament amb jugadores de categoria sots-15: 48 noies nascudes l’any 2008, entre els 14 i els 15 anys.

L’objectiu d’aquesta concentració és treballar l’evolució de les jugadores i comprovar en primera persona les qualitats observades al llarg de la temporada.

Per segon any, aquest stage ha comptat amb la supervisió i direcció de Maria Diez ‘Peke’. La igualadina és directora de formació d’hoquei femení de la Federació des de l’estiu del 2022, quan va decidir posar fi a la seva carrera esportiva; ‘Peke’ ha estat una de les millors jugadores espanyoles d’hoquei patins, amb un palmarès envejable, amb OKLligues, Copes de la Reina i d’Europa, i també campionats del món i d’Europa amb la selecció.

Després de deixar l’hoquei en actiu, ‘Peke’ gaudeix d’aquest esport d’una forma diferent. Ara des del punt de vista de la coordinació i la direcció tècnica.

Vilafranca, doncs, continua construint la seva bona reputació com un dels punts de referència de l‘hoquei patins, també a nivell estatal, i en aquest cas concret, en les categories de formació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: