Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires i Festes 2023 busquen la sostenibilitat i el talent local i femení

Sant Sadurní presenta unes Fires i Festes 2023 sostenibles, inclusives, per a tothom i que aposten pel talent local i femení.

Les Fires i Festes 2023 de Sant Sadurní tindran lloc del 6 a l’11 de setembre. La regidora de Cultura, Marta Castellví, ha explicat que aquest any les Fires cauen en cap de setmana i aixó suposa un plus a l’hora de definir la programació perquè s’espera molta més afluència de públic. Les Fires continuen buscant una programació que arribi a tots els perfils.

Ciudad Jara, Mishima i La Sra. Tomasa; Anna Roig, Albert Pla, l’Orquestra Montgrins i Balkan Paradise Orquestra són alguns dels espectacles destacats en un programa que aposta per la feminització dels escenaris i pels grups locals; així com per un nou tipus de concerts més tranquils els vespres a l’Ateneu -que seran amb entrada- i que han potenciat les activitats de les entitats. Les Fires i Festes recuperaran enguany la Fira dels menjars del món i es farà un pas endavant en fer unes fires sostenibles i el més inclusives possible, per a persones amb mobilitat reduïda i per a persones amb trastorn de l’espectre autista.

L’alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, ha posat l’accent precisament en el paper fonamental que tenen les entitats en la vida cultural de la vila.

L’alcalde també ha estat l’encarregat de presentar el pregoner d’enguany, l’exjugador d’hoquei patins i empresari Santi Carda. Carda ha avançat a grans trets els continguts que abordarà al seu pregó.

Un altre nom propi de la presentació de les Fires i Festes és el del jove dissenyador sadurninenc Pere Urpí, encarregat de fer el cartell d’aquest 2023.

Els espais dels concerts i activitats seran majoritàriament El Parc de la Rambla, l’escenari del CAP, el parc Lluís Companys, i els carrers Alacant-Barcelona, on s’ubicarà la Fira d’atraccions, atents als canvis que es puguin donar per la climatologia i l’estat de sequera.

El pressupost de les Fires és d’uns 250.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: