Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha evitat tres ocupacions il·lícites en els darrers dies

La Policia Local de Vilafranca va impedir dimarts dues ocupacions il·lícites d’immobles, en concret en un habitatge del barri de l’Espirall i en un local del barri del Poble Nou.

En un dels casos es tractava d’un habitatge a Sant Julià, per part d’una mare i una filla menor d’edat que ja havien obert l’habitatge i canviat el pany. Joan Vich, sots-inspector de la Policia Local de Vilafranca explica que l’actuació va ser doble, advertint de la situació a la DGAIA.

Pel que fa a la segona ocupació, en un local del barri del Poble Nou, al carrer Montblanc, va ser més complicada. Els agents de la Policia Local van comptar amb el suport d’altres dotacions i del cos de Mossos d’Esquadra en aquesta actuació que va implicar tres individus, tots ells multireincidents, que acumulen entre tots tres 41 detencions.

A aquests dos incidents, que es van produir dimarts, s’afegeix una altra actuació al carrer La Granada del barri de l’Espirall el dijous passat. En una actuació conjunta, el cos de Mossos d’Esquadra va impedir l’ocupació d’un habitatge i va imputar un delicte d’usurpació als dos individus, també reincidents, que intentaven ocupar-lo.

El regidor de seguretat ciutadana Ramon Zaballa recorda que la col·laboració ciutadana i la prevenció són essencials per evitar ocupacions conflictives.

En el que portem d’any, la policia local ha actuat en 52 ocupacions il·legals a Vilafranca.
D’altra banda, aquest mateix dimarts, una patrulla de la Policia Local va detenir tres persones sobre les quals constava una ordre de detenció judicial. La policia va rebre una trucada per part d’un mosso d’esquadra fora de servei informant que hi havia tres sospitosos dins un vehicle estacionat a l’aparcament de l’establiment Mc Donald’s.

La patrulla va comprovar que sobre ells requeia una ordre de detenció judicial. Els detinguts tenien nombrosos antecedents policials per robatoris amb força i estaven de pas per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: