Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat un nova Guia d’Activitats d’Educació Ambientals

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat un nova Guia d’Activitats d’Educació Ambientals

Es tracta d’una eina per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Les activitats s’agrupen segons la problemàtica ambiental que es vulgui treballar a l’aula i que giren al voltant dels residus, l’emergència climàtica, la gestió de l’aigua, la biodiversitat i l’energia i la gestió forestal. Els centres poden sol·licitar les activitats per al curs 2023-2024 fins al 29 de setembre.
El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat, se suma a l’estratègia de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, adequant les activitats als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les nacions unides i ofereix, a més de les activitats a les aules, xerrades, cessions de materials i exposicions o visites comentades a les deixalleries municipals.
En el curs escolar 2022-2023 s’han realitzat 567 activitats presencials en 68 centres educatius de 27 municipis de l’àmbit de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Així mateix, s’han cedit materials per realitzar 46 activitats a càrrec del propi professorat, que també inclouen la cessió d’exposicions de temàtica ambiental.
La guia es pot consultar al web sea.mancomunitat.cat, des d’on també es gestionen les peticions i sol·licituds per a la realització d’activitats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: