Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa Solidaris La Granada abandona la nit en una multitudinària 9a edició

Els organitzadors preveuen una edició de rècord a nivell de participació. Enguany la principal novetat és el canvi d’horari: la cursa deixa de ser nocturna.

Serà la gran novetat d’enguany: la Cursa Solidaris La Granada deixa de ser nocturna, avançant la seva hora d’inici a les 20:30h per celebrar-se íntegrament amb llum solar. La prova, amb inscripcions encara obertes fins dijous, tindrà lloc aquest proper dissabte.

Torna, per novè any, una cursa 100% solidària, que destina tota la recaptació al banc d’aliments de Càritas, que ajuda de forma directa a les persones més necessitades.

A banda de la cursa, amb dues distàncies de 15 i 7 km, i un preu de 15 euros, també es celebra la caminada de 5km, a un preu de 12 euros i a les 19:30h una cursa infantil, amb un preu de 7 euros. El mateix dia també hi haurà inscripcions obertes, amb un suplement de 3 euros. Enguany s’espera un gran volum de participació.

Després d’un 2022 complicat, des l’organització preveuen un gran repunt de participació, en la línia de les dades pre confinament.

Al final del dia hi haurà premis pels 3 primers classificats de les dues curses, en les categories sènior, veterans i master. Les inscripcions inclouen un dorsal personalitzat, bossa del corredor, i vi i botifarra al final de la prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: