Dilluns, 29 d'abril de 2024

Espanya obre l’Europeu amb empat a 2 contra França

Aquest dimarts, a les 18:30h, el combinat espanyol s’enfronta a Portugal, que debutava amb victòria per 7-4 contra Itàlia.

Aquest dilluns donava inici el campionat d’Europa d’hoquei patins a Sant Sadurní, amb la disputa de la primera jornada de la fase de grups.

Al grup A, Suïssa 4 – Anglaterra 0, Andorra 6 – Alemanya 2; i al grup B Portugal 7 – Itàlia 4, i Espanya 2 – França 2. La selecció espanyola debutava amb empat contra una rocosa selecció francesa.

L’equip de Guillem Cabestany aconseguia trencar el 0-0 inicial abans del descans amb gol de Marc Grau, però tot just tornar de vestidors Roberto di Benedetto situava l’1-1.

Marc Grau celebra l’1-0. (Foto de David Valiente).

Amb el gol de Xavi Barroso a 8 pel final la victòria semblava propera, però Carlo Di Benedetto tornava a empatar instants després que Pau Bargalló errés una directa que hagués suposat el 3-1 a 4 minuts pel final.

Els jugadors de la selecció espanyola celebrant el 2-1 de Xavi Barroso. (Foto de David Valiente).

El menú d’avui: Andorra – Suïssa, Anglaterra – Alemanya, Espanya – Portugal i Itàlia – França.