Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca encetarà el camí cap a l’ascens a casa contra el Dominicos d’Adrián Candamio

Els vilafranquins debutaran a la lliga el dissabte 21 d’octubre, a les 20h. L’equip ha quedat enquadrat al grup nord i tindrà tres desplaçaments a Galícia (Dominicos, Ordes i Lubians).

L’espera ha acabat. Ja hem sortit de dubtes. Ja es coneix el calendari de les lligues nacionals d’hoquei patins pel curs vinent. El dissabte 21 d’octubre a les 20h el Patí Vilafranca protagonitzarà el seu debut a la lliga d’aquesta temporada 2023/24. Serà a casa contra el Dominicos, un conjunt que compta a les seves files amb un vell conegut com Adrián Candamio.

A més d’aquest equip corunyenc, el Patí també se les veurà aquest curs amb dos equips gallecs més: l’Ordes i el Lubians, dos nouvinguts a l’OKLliga Plata. L’atzar farà que els vilafranquins juguin dos caps de setmana seguits a Galícia, coincidint amb l’equador de la lliga: 20 de gener contra l’Ordes, i 27 contra el Dominicos.

Els vilafranquins han quedat enquadrats al grup nord, juntament amb aquests tres equips gallecs i 8 catalans: Olot, Vic, Cerdanyola, Manlleu, Sant Feliu, Tordera, Sant Cugat i Vendrell. Sí, hi haurà derbi intercomarcal aquest curs a l’OKLliga Plata. Un partit que també serà especial per a Gabri Villares, actual jugador del quadre baixpenedesenc, i que es retrobarà amb els seus excompanys. El Vendrell – Vilafranca serà l’11 de novembre a les 19h, i el duel a Vilafranca, el 24 de febrer a les 20h.

Un grup exigent en el qual els vilafranquins parteixen com un dels favorits a l’ascens. La competència, això sí, serà màxima.

Ja ha quedat definit el camí del Vilafranca per aquesta propera temporada. Un any en què la il·lusió serà màxima per intentar arribar a l’última jornada, el 4 de maig, a casa contra l’Ordes, amb bitllet per la màxima categoria. L’ascens és sense dubtes el gran objectiu d’aquest grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: