Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Campionat d’Espanya, última oportunitat de Pol Retamal per anar al Mundial

L’atleta martinenc buscarà la marca de 20.30, mínima fixada per la Federació Espanyola per classificar-se pel Mundial de Budapest. En l’estatal, també prendrà part la penedesenca Laia Saumell.

La Ciutat de l’Esport Parc Central de Torrent acull aquest cap de setmana una nova edició del Campionat d’Espanya d’atletisme absolut. Serà una cita crucial per a Pol Retamal, que es troba davant l’última oportunitat per classificar-se pel Mundial d’atletisme del proper mes d’agost a Budapest.

L’atleta martinenc, amb una marca de 20.65 aquesta temporada a l’aire lliure en els 200m llisos, necessita rebaixar de forma considerable aquest registre fins els 20.30 que requereix la Federació Espanyola per ser seleccionat.

En cas d’aconseguir l’objectiu, seria la primera participació en un mundial en prova individual per a Pol Retamal. L’any passat era present al campionat celebrat a Eugene formant part del relleu del 4×100, que enguany no ha passat el tall. L’any passa, tot i complir els requisits, la Federació no va permetre el penedesenc participar als 200 en el Mundial; en aquest 2023 la història pot canviar.

El campionat d’Espanya d’aquest cap de setmana comptarà amb la presència d’una altra penedesenca i habitual a la pista vilafranquina: Laia Saumell, natural d’Olesa de Bonesvalls i atleta del Cornellà, prendrà part en els 100m tanques.

Aquest cap de setmana tocarà estar enganxats a la tele pendents de si Pol Retamal aconsegueix classificar-se pel mundial: dissabte, a les 12:35h, primera eliminatòria; diumenge, a les 10:50h, les semifinals; i diumenge a les 20h, la final.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: