Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

15 cares noves al FC Vilafranca a una setmana de començar la pretemporada

15 novetats a la plantilla, a més del nou primer i segon entrenador. Santi Triguero i Gerard Boira dirigiran l’equip per primera vegada el proper dijous.

El curs passat el FC Vilafranca va comptar amb prop d’una quarantena de jugadors diferents al llarg de les 30 jornades de competició. Enguany també tocarà anar familiaritzant-se amb un bon grapat de cares noves, però sembla que lluny de la exagerada xifra de la temporada passada.

A una setmana d’iniciar la pretemporada amb el retorn als entrenaments, de moment, el FC Vilafranca ha oficialitzat 15 nous fitxatges per la plantilla de la 23/24. Aquests 15, sumats als 6 renovats fan un total de 21 jugadors que actualment formen part de l’equip.

Hi ha línies que s’han renovat gairebé del tot, i d’altres que són totalment noves, començant per la porteria, on tenim a dos nouvinguts: Álvaro García i Damià Ferrando, que substitueixen Toni Casamayor i Pablo Chacón.

També hi ha canvis a la defensa: arriben Arnau Cuadras, Eric Ruiz, Max Bernard i Carlos García. De l’any passat segueix el capità Eric Via i Toni Cunill, que va començar la temporada passada, va marxar al febrer i ara torna al club.

Al centre del camp és on més variacions hi ha respecte el curs passat. Arriben 7 nous jugadors i només continuen 3: Sergi Escofet, Adri Toro i Xavi Pluvins. Les cares noves són Alex Frutos, Martí de Castro, Sergi Cadena, Isaac Olmo, Gerard Ramon, Gerard Ortiz ‘Totti’, i Genís Cargol.

Finalment, a la davantera, també s’han produït força canvis. A hores d’ara l’equip només té confirmats 3 efectius per la línia d’atac: sumat a la renovació de David Toro, autor de 8 gols el curs passat, s’incorporen Pedro Bilbao i Jordi Aumatell.

Amb aquests 21 jugadors, més algun altre que es pugui incorporar en els propers dies, la dupla Triguero-Boira dirigirà el primer entrenament del Vilafranca 23/24. Serà el proper dijous, 3 d’agost.

A partir d’aqui començarà una pretemporada carregada de partits: 6 d’agost Copa Catalunya al Municipal contra el Cornellà; 9 d’agost a casa contra la Pobla de Mafumet; 17 d’agost visita al Cubelles; 24 d’agost visita al Sant Cugat Sesgarrigues; 26 d’agost contra l’Europa a casa i el 3 de setembre als Canyars de Castelldefels.

El 13 d’agost també hi haurà partit, encara per confirmar rival: serà de segona ronda de Copa, en casa de superar el Cornellà el proper dia 6, i en cas contrari, un amistós. Si l’aventura del degà a la Copa s’allargués encara més, el 20 d’agost també hi hauria partit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: