Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra Sant Joan amb diverses revetlles i l’arribada de la Flama del Canigó

La nit es va celebrar amb festa a l’Espirall i a Sant Julià

Un any més Òmnium Cultural Alt Penedès va organitzar l’arribada de la flama del Canigó a la comarca, que va ser rebuda el 23 de juny a la tarda a l’Ajuntament de Vilafranca després de sortir des del Parlament, passar pel santuari del Foix i també per l’ermita de Sant Pau. Oscar Sanahuja explica la importància de dur la flama.

A la Plaça de la Vila es va fer la lectura del manifest, i es va procedir al ritual habitual dels músics per la Llibertat. A més Vilafranca va viure la nit del 23 de juny una nit de Sant Joan amb activitats diverses, com ara una revetlla popular amb concerts i foguera organitzada per la Barraca i la Canadenca a l’Espirall. Aleix Rodriguez és membre de la Barraca

Vilafranca també va comptar amb la tradicional revetlla popular al barri de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: