Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sortejats els grups de la Copa Penedès TV – Gran Premi CCAP, amb 19 equips infantils

L’edició d’enguany tindrà lloc els dies 1 i 2 de juliol, al camp de futbol municipal de Sant Pau d’Ordal. Olesa de Bonesvalls disputarà la Copa per primera vegada.

Un any més, torna la Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal, de categoria infantil. Un torneig que ajuda a fer comarca, amb els enfrontaments entre seleccions que representen als municipis de l’Alt Penedès. L’edició d’enguany tindrà lloc els dies 1 i 2 de juliol, al Municipal de Sant Pau d’Ordal, amb la participació de 19 equips.

Després del sorteig, celebrat aquest dimecres al Consell Comarcal, els grups van quedar conformats de la següent manera: Subirats, Castellví, Vilafranca i Sant Cugat, al grup A; Torrelles, Avinyonet, Gelida, Sant Martí blau i Sant Sadurní blau, al grup B; Sant Pere de Riudebitlles, Monjos, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Quintí, Sant Martí vermell, al grup C; i Sant Sadurní verd, Les Cabanyes, Olesa de Bonesvalls, La Granada i Olèrdola, al grup D.

Una de les novetats d’enguany és la participació d’Olesa a la Copa, per primera vegada. L’interès dels joves de la comarca per aquest consolidat torneig segueix en augment. Aquest 2023 es compleixen 15 anys de l’inici de la Copa Penedès TV. Els dos dies de competició es converteixen en un cap de setmana d’esport i lleure, en què els més petits gaudeixen del futbol.

L’acció arrencarà dissabte, 1 de juliol, a les 8:30h, amb la fase de grups, i partits cada mitja hora, fins les 20:35h. Pel mig hi haurà una aturada de 13:10h a 16h. Diumenge, 2 de juliol, serà torn per la fase final. La competició arrencarà a les 8:30h, amb partits cada 30 minuts, fins les 14:15h. A les 11:15h, aproximadament, tindrà lloc l’acte de presentació, amb la desfilada de tots els equips i els corresponents parlaments de les autoritats.

A continuació podeu consultar el calendari d’emissió dels partits de la Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: