Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura la nova seu del Cateb a l’Alt Penedès Garraf

Aquest dimarts s’inaugurava la nova seu del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) a l’Alt Penedès-Garraf. El nou espai està ubicat al carrer de Cal Bolet, 4 de Vilafranca del Penedès

La presentació del nou local va anar a càrrec de l’alcalde de Vilafranca Francisco Romero, juntament amb Meritxell Bosch, delegada del Cateb a Vilafranca i el president del Cateb, Celestí Ventura

Celestí Ventura destacava la importància de comptar amb un espai com aquest.

La nova seu disposarà d’unes instal·lacions més àmplies i modernes des d’on es fomentaran les trobades del col·lectiu i la celebració de cursos de formació. Així mateix, l’espai tindrà una projecció més oberta cap als ciutadans per tal de facilitar les seves consultes a l’Oficina Tècnica de Rehabilitació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: