Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès premia diverses obres de Vilafranca

La 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès premia diverses obres de Vilafranca

El nou edifici del Vinseum i la restauració i ampliació de la Casa de la festa major han rebut guardons.

El passat dijous 6 d’octubre es va fer al Museu Can Papiol de Vilanova l’entrega de diplomes per a seleccionats i per a guardonats de la 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès, organitzada per la demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Entre els guardonats hi ha diverses obres de Vilafranca, com les intervencions paisatgístiques i d’ordenació d’espais urbans de la Rambla de Sant Francesc, el nou edifici del Vinseum o la restauració i ampliació de la Casa de la Festa major, entre d’altres. D’altra banda, el projecte Penedès 360, del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, ha rebut la menció especial Diputació de Barcelona a accions innovadores en la gestió de l’hàbitat urbà.

A la 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès s’han presentat un total de 86 obres, 14 de les quals han estat guardonades i 11, seleccionades.

Totes les obres presentades es podran veure en una exposició ara situada a la Biblioteca Armand Cardona i Torrandell de Vilanova però que es podrà veure l’any que ve a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: