Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Meritxell Bosch repetirà com a delegada del CATEB a l’Alt Penedès-Garraf

Bosch formava part de la candidatura de Celestí Ventura, qui ha pres possessió del càrrec aquest dimecres, després d’imposar-se en les eleccions celebrades el passat 13 de juny.

Meritxell Bosch seguirà al cap de la delegació del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona a l’Alt Penedès Garraf durant els propers quatre anys. Bosch formava part de la candidatura de Celestí Ventura, qui ha pres possessió del càrrec aquest dimecres, després d’imposar-se en les eleccions celebrades el passat 13 de juny en obtenir el 54’4% dels vots emesos. També formen part de la Junta entrant Cristian Marc Huerta (vicepresident), Bernat Navarro (secretari), Susana Pavón (tresorera) i Alejandro Soldevila (comptador), com a principals càrrecs. Les eleccions van tenir una participació del 31% del cens, increment de 13 punts més que les anteriors. Els col·legiats i les col·legiades han pogut votar per primera vegada per mitjans telemàtics, de forma presencial a les seus del Col·legi o de forma remota.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: