Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hortonenc goleja i accedeix a la final de la Copa Ràdio Vilafranca per la porta gran

El Municipal de l’Espirall va tornar a gaudir d’un gran ambient durant la semifinal. Diumenge, a les 19h, Hortonenc i Riudebitlles es lluitaran per aconseguir el títol de Copa.

Hortonenc i Riudebitlles es veuran les cares aquest diumenge a les 19h al Municipal de Vilafranca amb l’objectiu d’aixecar la Copa Ràdio Vilafranca 2023. Els de Sant Llorenç certificaven l’accès a la final després de superar La Granada per un clar 4-0, gràcies, sobretot, a una segona part en què no van donar opció al conjunt de Marcos Soler.

El partit però, començava molt de cara pels granadencs, que van tenir a les botes de Moha clares oportunitats d’obrir la llauna, que s’estavellaven al pal.

A pocs segons pel descans, l’Hortonenc va aprofitar una errada defensiva per fer l’1-0, amb una bona triangulació culminada per Lluís Planas.

Al segon acte, en menys de 10 minuts l’Hortonenc tornava a veure porteria, gràcies a la prodigiosa esquerra de Jaume Estragué.

Tot i l’ensurt amb una falta picada per Masagú, el 2-0 persistia fins els últims 10 minuts. Va ser aquí quan va arribar la sentència definitiva de l’equip groc. Primer Eric Arevalo, al 37, i David López en els últims compassos, imposant-se a tota la defensa i tancant el partit amb el 4-0.

Gran ambient a la graderia en aquesta semifinal, i que de ben segur es traslladarà a la final d’aquest diumenge, a les 19h, al Municipal de Vilafranca. L’Hortonenc jugarà la seva segona final consecutiva davant el Riudebitlles; només un dels dos aconseguirà fer-se amb la Copa Ràdio Vilafranca 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: