Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’escola bressol de Torrelles no podrà ampliar places el curs vinent

L’escola bressol de Torrelles no podrà ampliar places el curs vinent

Educació denega l’ampliació de l’escola bressol de Torrelles per acollir l’augment de sol·licituds de plaça per al curs 2023-24.

L’Ajuntament de Torrelles ha rebut aquesta setmana una comunicació del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en què s’informa que no atendrà la petició del municipi d’ampliar temporalment la llar d’infants municipal Alt Foix.
El centre disposa de 13 places i per al proper curs 2023-24 s’havien rebut un total de 31 sol·licituds. Aquesta decisió deixarà un total de 18 nens i nenes del municipi sense possibilitat d’accedir a una plaça a la llar d’infants.
L’Ajuntament de Torrelles de Foix vol expressar el seu profund malestar per la manca de sensibilitat i coherència del departament d’Educació i seguirà treballant per tal de reclamar i assolir una solució a les famílies que no podran escolaritzar els seus fills al municipi.
Torrelles només té autoritzades 13 places a un municipi que en els darrers anys ha augmentat la seva població, amb l’arribada de moltes famílies joves i amb fills petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: