Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La festa major presenta un nou espai de concerts a la rambla Nostra Senyora

La festa major presenta un nou espai de concerts a la rambla Nostra Senyora

Des del dilluns 28 d’agost fins al dissabte 2 de setembre, la Rambla Nostra Senyora quedarà tallada al trànsit, cada tarda fins ben entrada la matinada

Els administradors i les administradores Anna Benach, Laura Cabezas, Oriol Bertran, Laura Bages i Jacques Planas, han presentat aquest dilluns a la tarda en una roda de premsa al Fòrum Berger Balaguer, l’Espai Nostra Senyora que acollirà més d’una quinzena d’actuacions en el marc de la Festa Major de Vilafranca 2023.

Ubicat a l’inici de la Rambla de Nostra Senyora, on aquesta intercedeix amb l’Avinguda de Barcelona i el carrer de Santa Clara, aquest espai vol ser un nou punt de trobada social i una oportunitat per gaudir de propostes culturals diverses durant els dies centrals de la festa. Des del dilluns 28 d’agost al dissabte 2 de setembre, hi haurà espectacles de música, teatre i dansa. Bona part d’aquestes actuacions aniran a càrrec de grups de joves de Vilafranca i de la comarca, que conviuran amb noms més consolidats dins el panorama musical català.

Programació cultural eclèctica

L’Espai Nostra Senyora, que compta amb el suport de la Fundació Pinnae, s’inaugurarà el dilluns 28 d’agost amb un concert d’Aina i Joan, un duet acústic vilafranquí de versions. Tot seguit, serà el torn del grup de rock Serak, una banda vilafranquina que acaba de publicar el seu primer treball.

El dimarts 29 d’agost, l’espai acollirà de la 31a Mostra d’Espectacles de Carrer. També hi actuarà Marc
Sánchez, músic i compositor vilafranquí artísticament conegut com a Jade.

El dimecres 30 d’agost a la tarda s’hi farà la tradicional ballada de sardanes de Festa Major amb la Cobla Cossetània. A continuació, les persones assistents gaudiran d’una estona plena d’humor de la mà del conegut monologuista Guillem Estadella. El dia de Sant Fèlix acabarà amb l’actuació de Koren, un conjunt musical que ofereix un repertori de versions de grans èxits nacionals i internacionals.

El dijous 31 d’agost arrencarà amb el duet Louisianna, cantant i guitarrista dels Gina & the Tonics que
s’aventuren amb un petit format per revisionar els grans clàssics del rock. A la mitjanit, hi actuarà el músic mallorquí Joan Miquel Oliver i, tot seguit, Mazoni.

El divendres 1 de setembre hi haurà un concert tribut a Frank Sinatra de la mà d’Agustí Burriel.
El dissabte 2 de setembre, darrer dia de la festa, l’espai acollirà un dels espectacles infantils del Rodaplaces i una actuació de la companyia vilafranquina d’arts vives, dansa, teatre i performance S.E.M.P.R.E. El punt final el posarà el grup Tiramisuuu’s format per joves de Vilafranca.
Zona de vins i gastronomia

En el mateix Espai Nostra Senyora, el públic assistent podrà degustar vins i caves Freixenet i gaudir d’una àmplia i variada oferta gastronòmica, gràcies a les diverses food trucks que hi haurà instal·lades. També hi ha previstes zones amb taules i cadires per tal que totes aquelles persones que ho desitgin, s’hi puguin asseure mentre gaudeixen de les actuacions.

Des del dilluns 28 d’agost fins al dissabte 2 de setembre, la Rambla Nostra Senyora quedarà tallada al trànsit, cada tarda fins ben entrada la matinada. ELs administradors han explicat que aquest espai és gràcies a la col·laboració de Fundació Pinnae, Freixenet, Carns Uberni, Corberó, Institut de Salut Prostàtica i XTA (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives).

Fotografia: La Fatxenda

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: