Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cursa de Sant Fèlix es va disputar amb un bon ambient diumenge malgrat la pluja

Els carrers del centre de Vilafranca van acollir diumenge una nova edició de la cursa de Sant Fèlix que cada any organitzen els administradors de la Festa Major.

Aquest any la pluja va ser-ne en part protagonista, ja que durant bona part del matí va acompanyar els corredors, i va complicar una mica més el circuit. En alguns punts, a causa de l’enrajolat que hi ha als carres del centre, hi havia risc de relliscar.

Però això no va desanimar els participants. Com explica l’administradora Laura Cabezas, abans de començar tenien 150 inscripcions, i al llarg del matí abans de donar-se la sortida es van continuar apuntant corredors. Cabezas apunta que aquest any havien optat per fer l cursa al juny amb la voluntat de fer ambient a l’inici de l’estiu.

La cursa de Sant Fèlix té un component més social que no pas esportiu, i més enllà de la classificació final es tracta de donar suport a la Festa Major i aprofitar per córrer per els carrers del centre de Vilafranca enmig d’un ambient festiu. Aquest diumenge, malgrat la pluja, també va ser així.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: