Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Tutusaus és el cap de llista del PP per Barcelona al Senat

Les formacions van conformant les llistes per les properes eleccions. El PP ha fet públic que l’alcalde de Pontons serà el número 1 per Barcelona a la llista del Senat.

El Comitè Electoral del PP ha aprovat les llistes que la formació presentarà al Congrés i al Senat en les eleccions del proper 23 de juliol. En aquest sentit, dir que l’alcalde de Pontons Josep Tutusaus ocupa el número 1 de la llista dels populars al Senat per la demarcació de Barcelona.

D’altra banda, ERC al Penedès també ha fet públic que l’ex-alcalde de Sant Sadurní Josep Maria Ribas anirà a la llista per Barcelona dels republicans al Congrés. Ribas ha guanyat el Congrés Regional del Penedès amb més del 75% dels vots. A la llista també hi serà la igualadina Carolina Telechea, per fer arribar la veu del Penedès al Congrés dels Diputats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: