Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol liderar una oposició constructiva i estén la mà per arribar a acords de ciutat

Parlen d’acords per poder tirar endavant projectes com el centre d’urgències d’atenció primària, la segona biblioteca, el campus universitari o la reformulació de l’antic hospital, entre altres.

A pocs dies de la constitució del nou ajuntament de Vilafranca, ERC ha fet una roda de premsa per explicar quina és la seva postura i com encaren el ple d’investidura del proper dissabte. Segons ha explicat Pere Sàbat, es refermen en el programa de transformació que van presentar a les eleccions i és el que intentaran dur a terme des de l’oposició. Sàbat afegia que volen liderar una oposició constructiva i estendre la mà a l’equip de govern per a arribar a acords de ciutat.

Parlen d’acords per poder tirar endavant projectes com el centre d’urgències d’atenció primària, la segona biblioteca, el campus universitari o la reformulació de l’antic hospital, entre altres. D’altra banda, ERC també ha volgut mostrar el seu escepticisme davant del nou govern que es constituirà dissabte. Un escepticisme que esperen es pugui capgirar en els propers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: