Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Joventut agraeix la tasca de Servei Comunitari dels alumnes de l’Institut Nou

Els nois i noies de 4t d’ESO d’aquest institut de Vilafranca han fet diverses tasques dins del programa de Servei Comunitari, entre d’altres uns vídeos promocionals de l’espai jove La Nau

Dimecres al matí al gimnàs de l’Institut Nou de Vilafranca es va fer lliurament dels diplomes als nois i noies de 4t d’ESO d’aquest centre que han participat en el programa de Servei Comunitari, i que s’ha concretat en diferents propostes.

Així, alguns alumnes van fer uns vídeos promocionant i donant a conèixer els serveis que ofereix l’espai jove La Nau. Uns treballs que es van projectar en una gran pantalla al mateix gimnàs per tal que tothom els pogués veure. L’Alejandro Retamal i l’Elsa Puig han participant en l’elaboració d’algun d’aquests vídeos.

Uns altres van dur a terme el projecte d’un mural que ja decora les parets d’una de les sales de La Nau, i del qual també es van mostrar algunes imatges en l’acte de dimecres. Aquestes dues iniciatives s’emmarquen en la voluntat del Servei de Joventut de promoure i donar a conèixer entre els i les joves aquest equipament situat al barri de l’Espirall.

També un grup de nois i noies van col·laborar amb l’associació de veïns del barri de La Girada en la confecció d’una enquesta, i finalment un altre grup va col·laborar amb l’ADF de Vilafranca en una planta d’arbres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: