Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de l’Institut de La Girada fan un vídeo centrat en la tasca de l’ONG Entre Pobles

En el marc del projecte Reacciona, que vol promoure i donar a conèixer la tasca de les ONG’s locals, els alumnes de l’Institut Nou de Vilafranca van fer un vídeo per explicar la tasca d’Entre Pobles.

Divendres al matí la sala Zazie acollia una projecció especial, ja que es presentava a l’entitat Entre Pobles el vídeo que alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Nou de La Girada han fet al llarg d’aquest darrer trimestre en el marc del projecte Reacciona. Es tracta d’un projecte que acosta el cinema i la solidaritat als instituts, amb el suport de la Diputació, i que des de l’Ajuntament es fa arribar als centres de la vila.

En aquest cas a través del taller de cinema que es fa a l’Institut, s’ha escollit la tasca que du a terme l’ONG Entre Pobles en suport a la lluita i defensa dels seus territoris per part de la població indígena de l’Amèrica Central i l’Amèrica Llatina. Després de conèixer de mà de l’entitat com treballen, els alumnes han elaborat un guió, han fet el rodatge del curtmetratge i la seva edició.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, comentava que es vol ajudar a fer arribar els valors de la solidaritat als més joves.

La projecció de divendres va servir per tal que totes les entitats implicades veiessin per primer cop el resultat final d’aquest treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: