Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nom de Ramon Guti pren força com un dels membres de la renovada junta del FC Vilafranca

El club treballa per poder anunciar la composició de la nova junta en els propers dies. En les darreres hores s’ha rumorejat amb Santi Triguero i Gerard Boira com a nous inquilins de la banqueta.

Que aquest seria un estiu de canvis estava clar des de feia mesos. El que poca gent es podria imaginar és el panorama que viu actualment el FC Vilafranca 44 dies després d’acabar la temporada. Temporada que va tancar-se amb un descens que finalment no serà així. A partir del proper 26 de juny, si la Federació Espanyola de Futbol no canvia de parer, l’equip militarà a Tercera una temporada més. El fet de jugar a una categoria o altra és motiu de pes per alterar els plans, i pel ‘degà’ ha estat així.

A banda de la planificació de la plantilla del curs vinent, que es preveu completament diferent a la de la 22/23, el club també viu un procés de metamorfosi a nivell institucional. Amb l’adéu de Joan Soler com a president, fa mesos que es confirmava de forma oficiosa l’arribada de Manel Ortiz com a nou màxim mandatari del club penedesenc. No arribarà sol: en els últims temps, l’ex del Moja treballa per envoltar-se d’un bon equip que el faci costat a la junta, per tal de fer front a tots els reptes que es presenten.

En els darrers dies, un dels noms que ha agafat força és el d’un vell conegut del nou president i també de la parròquia vilafranquina. Després d’anunciar la seva retirada del futbol en actiu, un cop finalitzat el seu periple al Moja, Ramon Guti es postula com un dels membres destacats de la nova junta. Guti entraria de ple en la parcel·la esportiva de l’entitat, com un dels homes importants de la directiva. Una notícia que el mateix protagonista no ha desmentit. De fet, Guti ha confirmat que hi ha converses en marxa per acabar de definir el seu rol. Tot i confirmar les negociacions per incorporar-se a la junta del Vilafranca, Guti afirma que encara falta definir alguns detalls.

El club treballa de forma incansable per donar per tancada la composició de la nova junta. La intenció es poder presentar en societat els seus membres en els propers dies. Una altra de les incògnites resideix a la banqueta: un cop confirmat que el tàndem Milà-Calderé no seguirà, en les darreres hores es rumoreja amb la possible arribada de Santi Triguero i Gerard Boira. La dupla de dues llegendes del FC Vilafranca que podrien agafar les regnes de l’equip de cara a una temporada que es preveu dura i exigent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: