Dimecres, 1 de maig de 2024

El Noia no vol marxar de vacances

L’equip de Pere Varias rep el Barça aquest divendres (20:30h) a l’Ateneu, en el tercer partit de les semis del playoff de l’OKLliga. Una derrota seria sinònim d’eliminació pels penedesencs.

El Noia Freixenet buscarà avui intentar la proesa contra el Barça en el tercer partit de semifinals del playoff de l’OKLliga. Amb un 2-0 en contra, després de les dues derrotes de la setmana passada al Palau Blaugrana, l’equip buscarà allargar la sèrie, com a mínim, fins el quart partit.

L’empresa es presenta complicada, però els sadurninencs no renuncien a res. La bona imatge oferta sobre el parquet del Palau omple l’equip de fe en les seves possibilitats. En tots dos duels va quedar el regust d’haver-se quedat a res de sumar una victòria que ho hagués canviat tot.

Avui a l’Ateneu es pot disputar l’últim partit de la temporada pel Noia. Això seria en cas de derrota contra el Barça, però l’equip de Pere Varias no vol acomiadar-se encara de la seva afició.

La recepta per aquest tercer partit torna a ser la mateixa que en els dos primers: aprofitar al màxim cada mínima ocasió de cara a porteria. D’altra banda, minimitzar errors tornarà a ser fonamental.

En cas de victòria aquest divendres, hi haurà quart partit. Es disputaria diumenge a les 17h, al Pavelló de l’Ateneu.