Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Centre de Dia de Santa Margarida i els Monjos rep els primers usuaris

El Centre de Dia de Santa Margarida i els Monjos rep els primers usuaris

L’espai es troba ubicat a l’edifici de titularitat municipal situat al carrer de Santa Margarida 14-26.

El Centre de Dia de Santa Margarida i els Monjos ha obert les seves portes després que la passada setmana el Consorci Sociosanitari de Vilafranca comuniqués a l’ajuntament la posada en marxa del servei.

L’espai es troba ubicat a l’edifici de titularitat municipal situat al carrer de Santa Margarida 14-26, que es va cedir al consorci per tal que hi gestionés un servei que ha estat llargament reivindicat pel municipi.

El nou centre ha acollit aquest dilluns els primers cinc usuaris que faran ús dels serveis d’atenció sociosanitària per a persones grans durant el dia. En els propers dies el centre anirà acollint noves persones usuàries fins a les 25 places que té assignades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: