Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Definits els quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca 2023

Espirall – Hortonenc, La Granada – La Múnia, Gelida – Riudebitlles, i Sant Pau – Monjos, són els encreuaments de quarts de la Copa 2023, que arrenca aquest cap de setmana a l’Espirall.

Aquest dilluns al vespre el Castell de Sant Martí acollia l’acte de presentació de la Copa Ràdio Vilafranca 2023. Una copa que arrencarà aquest proper cap de setmana amb 4 partits al Municipal de l’Espirall. Es preveu un torneig disputat, amb 4 equips de Quarta que venen de protagonitzar una gran temporada.

D’una banda, dissabte a les 17h, Espirall – Hortonenc. El segon millor penedesenc de Tercera se les veurà amb el sotscampió de l’any passat. En el segon partit de dissabte, a les 19h, interesant duel entre dos equips de Tercera: La Granada – La Múnia

D’aquests dos partits sortirà la primera semifinal de la setmana que ve. Per l’altre costat del quadre, dos partits més. Diumenge a les 17h, un revifat Gelida se les veurà amb millor equip de Tercera aquesta temporada, el Riudebitlles.

El capítol de quarts de final es tancarà diumenge a les 19h, amb el duel de Quarta entre Sant Pau i Monjos.

D’aquests dos partits de diumenge sortirà la segona semifinal. Les semis seran diumenge, 25 de juny, a l’Espirall; una a les 17h i l’altra a les 19h. La gran final està prevista per diumenge, 2 de juliol, a les 19h, al Municipal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: