Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àlex Moreno canvia Birmingham per Vilafranca amb motiu del seu tradicional Campus

L’actual jugador de l’Aston Villa estarà present aquesta setmana a Vilafranca amb motiu de la celebració del 7è Campus Àlex Moreno.

L’estiu suau del Regne Unit contrasta amb la calor que es viu aquests dies a Vilafranca, on té lloc fins dimarts el Campus Àlex Moreno. El futbolista penedesenc, que actualment milita a l’Aston Villa, club situat a Birmingham, fa la seva tradicional pausa de vacances per gaudir de grans estones de futbol amb els joves participants.

Fa mig any, al mercat hivernal, Moreno canviava radicalment d’aires, deixant enrere la ciutat de Sevilla i els colors del Betis per començar una nova etapa a tot un campió d’Europa com l’Aston Villa. Un canvi que no va ser fàcil pel jugador.

Àlex Moreno va fer el gran salt a la millor lliga del món. Un canvi a nivell esportiu, però també un gran canvi a nivell personal.

El jugador també ens parla del que més li ha sorprès de la Premier League. Una lliga diferent a la resta, i que ara mateix és la referència a nivell mundial. També ens parla dels millors rivals que s’ha trobat en aquests pocs mesos a Anglaterra, com Salah (Liverpool), Saka (Arsenal), o Haaland i Bernardo Silva (Manchester City).

Àlex Moreno ara mateix es troba en ple procès de recuperació d’una lesió que es va produir el passat mes de maig davant el Liverpool a Anfield, fruit d’una topada amb Virgil Van Dijk. La setmana que ve el jugador es reincorporarà a la disciplina del seu club amb l’objectiu d’estar a punt pel debut a la lliga el proper 12 d’agost, davant el Newcastle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: