Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

29a edició del cicle de projeccions de muntanya del CEP

Sota el títol “La Muntanya, sempre en moviment”, la 29a edició del cicle de projeccions de muntanya està presentant al llarg dels mesos de maig i juny 5 propostes audiovisuals vinculades a la muntanya

Anna Mongay és una de les organitzadores del cicle de projeccions organitzat pel Centre excursionista del Penedès, i explica els tipus de projeccions que es poden visualitzar gratuïtament a l’auditori del Vinseum.

Des de l’organització destacaven que al llarg de les 29 edicions han vingut a vilafranca personalitats reconegudes en el món de la muntanya com són Ferran Latorre, Emma Roca, Araceli Segarra, Edu Marin, o també vilafranquins que han exposat les seves expedicions i travesses a partir de presentacions d’imatges.

Pel que fa a les properes projeccions, dimarts vinent dia 20 de juny el Centre Excursionista del Penedès ha apostat per una projecció una mica diferent. Ho explica Xavi Tutsaus, organitzador del 29è cicle de projeccions de muntanya.

Aquest dimarts passat es va projectar “House of the Gods” i “Not Alone”, dues projeccions d’escalada, i dimarts dia 27 es projectarà ‘Pedalar per conèixer Geòrgia/Armènia i Colòmbia’, a càrrec d’Oriol Molinos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: