Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero vol ampliar l’oferta d’oci per als joves amb un model de qualitat

El candidat del PSC, Francisco Romero, vol també garantir la seguretat de qui hi accedeixi.

L’alcaldable del PSC es compromet a reunir-se amb els empresaris del sector que plantegin més oferta, per a dissenyar un model d’oci que sigui coherent amb la vila.
Per a garantir la tranquil·litat de la ciutadania proposa incrementar la policia de proximitat sobretot en horari de nit. Aquest dimarts una taula rodona per a joves tancava el cicle de participació amb la ciutadania, que ha portat a Francisco Romero, ha compartir més de 300 cafès amb la ciutadania, 3 rutes per Vilafranca i diverses xerrades. Durant la taula rodona s’ha parlat d’altres temes que interessen els joves, com l’accés a l’habitatge, la necessitat que els joves disposin de bones oportunitats laborals o l’ampliació de les opcions formatives. D’altra banda Romero presentava aquest dissabte el cicle de parades a tots els barris de la vila i el lema de la candidatura, que és ‘Força Vilafranca’. El kit de campanya compta amb un fulletó de resum de les 11 principals propostes que portarà el seu programa electoral i la foto del seu equip. També s’obsequiarà a qui s’acosti a la parada amb un romaní.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: