Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lliuren els Premis comarcals de treballs de recerca de batxillerat de l’Alt Penedès

El Consell Comarcal ha atorgat els Premis en la seva primera edició.

El Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha convocat aquests premis amb l’objectiu de fomentar i visibilitzar el valor divers i plural que aporten les persones joves a través del seus treballs de recerca de Batxillerat. L’alumnat de tots els instituts de la comarca podia presentar els seus treballs en les 5 modalitats de batxillerat, artístic, científic, humanístic, social i tecnològic.
Els 5 guanyadors d’aquesta edició van ser, Carlota Trisant, amb el treball ‘Natura i Dansa. Estudi de la dansa en animals i en humans’, Èlia Albert, amb el treball ‘Els Moixons i les estacions’, Laia Sonet, amb el treball ‘Vilafranca a través de la literatura; un espai escrit per descobrir’, Ariadna Malet, amb el treball ‘Jo també hi jugo’ i Ricard Bundó, amb el treball ‘Automatització d’un regadiu a través d’una estació meteorològica’. Cada guanyador va rebre un premi de 600€.
En total es van presentar 20 alumnes de sis centres de Vilafranca, Sant Sadurní i els Monjos i, en el transcurs de l’acte, cada alumne va rebre un diploma de participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: