Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Xató acomiada amb satisfacció la temporada 2022-23

El Port de Segur de Calafell ha estat, aquest dimarts, l’escenari on s’ha fet el comiat de la temporada 2022-23.

Una temporada amb bones sensacions pel sector i especialment pels restaurants del territori i pel sector turístic del Gran Penedès en general, gràcies a la recuperació econòmica per la qual està passant el sector de la restauració, després de la Covid.

La cloenda ha servit per fer un repàs a les accions de comunicació que s’ha dut a terme a la campanya d’enguany per donar a conèixer més enllà del territori aquest plat insígnia de la gastronomia del Penedès, i la seva estratègia, basada principalment a vincular al xató l’oferta i atractius del territori, enguany amb un fulletó desplegable en forma de joc de sobretaula, i també en gran format, que ha servit d’eina de promoció en les xatonades populars que s’han celebrat a Calafell, El Vendrell, Vilafranca, Sitges i Vilanova.
Oskar Stöber Blázquez, president de la Ruta del Xató, va lliurar un gran morter de marbre a Oriol Balaguer com a agraïment per la tasca d’ambaixador de la Ruta del xató d’enguany.
Al final de l’acte es va anunciar per sorpresa la imminent incorporació de Cunit a la Ruta del Xató de cara a l’any vinent. Una vinculació que encara es troba en fase de negociació, així com amb altres poblacions pertanyents al territori, que han mostrat el seu interès per afegir-se a aquesta a iniciativa promocional amb més de vint-i-cinc anys d’història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: