Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del xató ha celebrat tota aquesta temporada el seu 25è aniversari

L’ambaixador de la Ruta del Xató d’aquesta temporada, que ara ha acabat, ha estat el xef Jordi Guillem.

Una proposta gastronòmica arrelada al territori que ha comptat enguany amb una vuitantena de restaurants de Vilanova, Sitges, Vilafranca, Calafell i El Vendrell que han ofert aquest plat típic de la vegueria del Penedès amb perspectiva que l’any que ve s’hi puguin sumar més municipis.
El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya Roger Torrent va participar aquest dijous a la cloenda del 25è aniversari de la ruta que de retruc ha servit, també, per fer el comiat oficial de la temporada de xató. Torrent ha destacat que ofertes enogastronòmiques com la ruta del Xató van en sintonia amb la transformació del model turístic que s’impulsa des del govern català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: