Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mostra ‘Despull d’ànima’ de Mariona Clavé es pot veure fins el 28 a la Sala dels Trinitaris

La mostra consta de més de 40 peces realitzades amb lli o cotó sobre tela que l’artista tenyeix sovint a mà

Divendres va tenir lloc a la Sala dels Trinitaris, l’acte inaugural de l’exposició ‘Despull d’ànima’ de l’artista Mariona Clavé, amb una peculiar obra que consta de més de 40 peces realitzades amb lli o cotó sobre tela que l’artista tenyeix sovint a mà i dona forma endurint els teixits sobre el mateix llenç. Mariona Clavé.

‘Despull d’ànima’ es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris fins al 28 de maig de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre; dissabtes de 6 de la tarda a 8 del vespre i diumenges de 12 a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: