Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia vol començar els playoffs amb bon peu

Els de Pere Varias jugaran a la pista del Reus el primer partit dels quarts de final del playoff de l’OKLliga.

Aquest dissabte, a les 21h el Noia visita el Palau d’Esports de Reus per disputar el primer partit de quarts de final dels playoffs de l’OKLliga. Primer partit d’una sèrie al millor de tres partits, en el qual els sadurninencs buscaran començar amb bon peu davant un Reus Deportiu que parteix amb avantatge de pista, al finalitzar la lliga com a cap de sèrie.

El Noia tancava la lliga amb bones sensacions, trencant una de les barreres d’aquesta temporada amb la victòria contra un Voltregà al qual no havia pogut vèncer en tot el que portavem de temporada.

El rival en aquesta primera ronda de post-temporada, el Reus també s’ha presentat com un dels rivals més complicats aquesta temporada pel Noia. Durant la lliga regular, els de Pere Varias només podien sumar un punt en els enfrontaments directes contra els ganxets. A la primera volta derrota a l’Ateneu per 3-4, i a la segona volta empat a 4 en un partit vibrant, en què Jordi Bargalló anotava un doblet.

Precisament, Jordi Bargalló serà un dels homes importants pel Noia, però també jugadors com Xavi Costa, màxim golejador de l’equip, i sisè millor canoner de l’OKLliga. També especialistes com Blai Roca, tota una assegurança sota pals o Martí Gabarró, un dels millor llençadors de directes de la lliga.

Després del partit de dissabte, tots dos equips es veuran les cares en un decisiu segon partit pel qual ja es coneix horari. El segon partit de la sèrie es disputarà a l’Ateneu de Sant Sadurní, el dissabte 20 de maig, a les 13h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: