Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia té davant seu la primera oportunitat de sentenciar la sèrie contra el Reus

Després del triomf de la setmana passada a la pista del Reus, el Noia podria classificar-se per les semifinals del playoff de l’OKLliga si guanya el segon partit aquest dissabte (13h).

Noia i Reus s’enfronten aquest dissabte a l’Ateneu en el segon partit de quarts del playoff. Un partit decisiu. Després de la victòria de la setmana passada per 4-5 en el primer partit, aquest cap de setmana el Noia disposa d’una oportunitat d’or per tancar la sèrie i avançar a les semifinals.

No serà fàcil. El Reus arribarà a Sant Sadurní amb l’objectiu de força un tercer partit de desempat, que a més disputaria com a local, al disposar de factor pista favorable.

Dissabte passat el Noia protagonitzava un partit molt seriós amb remuntada inclosa per emportar-se el primer punt de la sèrie. El Reus es situava amb 4-2 a favor a inicis de la segona meitat, gràcies a un hattrick de Sergi Aragonès i gol de Diego Rojas. A partir d’aqui, l’aparició d’Aleix Esteller i un decisiu Martí Gabarró van donar la victòria als sadurninencs.

El partit d’aquest dissabte promet emocions fortes. Un dels papers fonamentals pel segon partit serà l’afició. L’Ateneu buscarà fer-se notar per ajudar l’equip en la lluita per la classificació.

Dissabte a les 13h, a l’Ateneu, sortirem de dubtes. Sentenciarà el Noia la sèrie, o ens anirem al tercer a Reus?

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: