Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Noia remunta a Reus i ja disposa del primer matchball

Dissabte (13h) l’Ateneu acull un segon partit decisiu. Una victòria del Noia deixaria la sèrie finiquitada.

Triomf vital del Noia en el primer partit de quarts de final del playoff de l’OKLliga. Els sadurninencs superaven el Reus aquest dissabte per 4-5 en un partit amb remuntada inclosa. Els de Pere Varias, que arribaven a perdre per 4-2 a inicis de la segona meitat, s’emportaven el primer punt de la sèrie, que podria quedar sentenciada dissabte, si el Noia guanya el segon partit a l’Ateneu.

El Reus colpejava molt ràpid. Als dos minuts Sergi Aragonès feia el primer, després de batre a Blai Roca.

Després de 7 de minuts resistint les ofensives reusenques, Jordi Bargalló es treia una genialitat per fer l’empat. L’alegria durava poc més d’un minut, el que trigava Diego Rojas en tornar avançar els locals.

Sergi Aragonès tornava a veure porteria, anotant el 3-1, però just abans del descans, Kyllian Gil escurçava diferències. Golàs a 3 minuts de la mitja part.

Al 7 de la segona, Sergi Aragonès completava el seu hattrick, per fer pujar el 4-2 a l’electrònic. Gol amb resposta immediata d’Aleix Esteller.

Al tram final, apareixia un dels noms propis del partit, Martí Gabarró, que amb dos gols en minut i mig capgirava la truita i donava el triomf al Noia.

Ara caldrà rematar la feina. Aquesta sèrie al millor de tres es desplaça a Sant Sadurní, on es disputarà el segon partit. Serà dissabte a les 13h. Si el Noia torna a guanyar el Reus, serà equip de semifinals.