Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa en marxa el projecte ‘Farmàcia Verda’

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa en marxa el projecte ‘Farmàcia Verda’

El Servei de Farmàcia del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha posat en marxa aquest any 2023 el projecte ‘Farmàcia Verda: com fem el Servei de Farmàcia més sostenible?’

El projecte té l’objectiu d’implantar mesures que impulsin la sostenibilitat i redueixin l’impacte mediambiental que genera el Servei.

El projecte ha estat impulsat per un grup de treball format per tres farmacèutiques i tres tècnics de Farmàcia de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, el qual ha proposat un seguit d’accions relacionades amb la reducció del plàstic i del paper i la millora del reciclatge i la gestió dels residus sanitaris.

Durant el primer trimestre de l’any ja s’han reduït les impressions un 3%, l’ús de bosses de paper un 63% i l’ús de bosses de plàstic un 50%. Per ara, s’han dut a terme un 60% de les accions proposades.

En aquest sentit, el Servei de Farmàcia també s’ha afegit al projecte ‘2023 + SOStenible’ de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: