Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la primera jornada inclusiva Unifica’t a la comarca

Durant aquesta jornada inclusiva, organitzada per Special Olympics Catalunya, alumnes de l’Espiga i dels instituts de Vilafranca compartien equips en diferents disciplines esportives.

El pavelló de la Gamba de Vilafranca ha estat l’escenari de la primera jornada Unifica’t a la comarca de l’Alt Penedès. Es tracta d’una activitat impulsada per l’entitat Special Olympics Catalunya que vol fomentar l’inclusió de persones amb discapacitat dins del món de l’esport.

Durant les jornades Unifica’t els participants practiquen diferents esports de manera conjunta. És a dir, els alumnes de 4t d’ESO dels instituts de Vilafranca comparteixen equip amb alumnes de l’Escola d’Educació Especial Delta-Espiga.

Durant la jornada també s’intenta fomentar un estil de vida saludable. A diferència de les celebrades anteriorment a Catalunya la jornada Unifica’t de Vilafranca ha comptat amb un taller d’hàbits alimentaris saludables, impulsat per l’Equip d’Atenció Pediàtrica.

Al final de la jornada tots i totes les participants rebien la seva medalla, en un acte que comptava amb la presència de tot un medallista paralímpic, com Toni Ponce.

Durant l’Unifica’t de Vilafranca els alumnes del cicle superior d’Educació Física del Milà i Fontanals van ser els encarregats de dinamitzar els diferents tallers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: