Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se celebren uns nous premis E-Connect per respondre als reptes d’empreses del Penedès

Les empreses que han participat en aquesta edició han estat la Fundació Mas Albornà, l’empresa multinacional química AKZONOBEL i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf

L’alumnat de Cicles Formatius i de Batxillerat de l’Institut Eugeni d’Ors, de disseny de gràfic imprès i interactiu de l’Arsenal i del Cicle de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries del Milà i Fontanals han treballat de valent per poder elaborar i desenvolupar les idees als tres reptes proposats per tres empreses de la comarca, en el marc del l’E-Connect, que ha arribat a la seva 4a edició. Aquesta setmana ha tingut lloc la presentació dels projectes i l’entrega de premis. Xell Montserrat és regidora d’Educació

Les empreses que han participat en aquesta edició han estat la Fundació Mas Albornà, l’empresa multinacional química AKZONOBEL i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.

Les solucions guanyadores han estat Talkent, per al repte d’AKZONOBEL, de l’equip format per Enoc Llucià, Gerard Revuelta i Ona Carrique, de l’Eugeni d’Ors, Innovacare Project per al repte del Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf de Marta Carbonell, Mireia Sánchez i Èrika Dotor de batxillerat de l’Eugeni i el projecte Mas Albornà + Diversitat i Joventut pel repte de Mas Albornà, de l’equip format per Lucía Torres, Laura Codesa i Gisela Jornet de l’Institut Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: