Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pati Ruano i Sara París, dues penedesenques que compartiran equip a la Queens League

Aquest diumenge eren escollides per l’streamer Spursito per formar part del seu equip ‘Rayo de Barcelona’. La lliga arrencarà el proper 6 de maig.

Aquest diumenge es celebrava el draft de la Queens League, la versió femenina de la Kings League, la lliga de futbol que ha estat un fenòmen de masses en els darrers mesos.

Dues penedesenques, Pati Ruano i Sara París han estat escollides per l’equip de l’streamer Spursito per formar part del Rayo de Barcelona.

Pati Ruano, migcampista de la Granada femení, equip que aquest diumenge deixava ben encarrilat el seu ascens a la Primera Divisió regional, vivia un final de dia rodó, sent escollida en la ronda 6 del draft per participar en aquesta lliga.

Per la seva banda la davantera penedesenca Sara París, jugadora del Fontsanta Fatjó de la Preferent Juvenil també ha estat escollida per jugar la Queens League amb el Rayo de Barcelona. Ho feia en la ronda 8 del draft.

Totes dues debutaran el proper 6 de maig en la primera jornada de la Queens League, en partit contra l’1K FC, l’equip presidit per Iker Casillas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: