Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercat solidari per recaptar diners per Ucraïna

Un grup de joves de l’església evangèlica impulsa un mercat solidari per recaptar diners per portar a Ucraïna.

El mercat solidari obre cada dissabte, de deu del matí a dues del migdia, i està situat al carrer Beneficència, 15 de Vilafranca. Des de l’església evangèlica ja fa més d’un any que treballen per donar suport a la població d’Ucraïna i aquest projecte, que han anomenat ‘Ajuda a Ucraïna’ serveix també per involucrar als joves.

Al mercat solidari s’hi pot trobar des de roba, sabates, joies i altres objectes, que els han arribat de Barcelona de gent que ja te organitzacions o fundacions i que ja han participat en altres mercats. L’objectiu és recaptar diners per fer-los arribar al país, perquè allà puguin comprar productes alimentaris frescos. Viatjaran en furgonetes per traslladar també aquelles peces de roba que no s’hagin venut.

També fan una crida perquè qui vulgui s’apropi a l’església evangèlica del carrer Amàlia Soler per portar productes nous o de segona ma en bon estat per posar-los a la venda.

La idea es marxar cap a Ucraïna cap a finals d’agost, on aniran un grup de joves acompanyants per el pastor evangelista Gabriel Torrent. Viatjaran fins la zona per poder fer arribar el producte a orfenats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: