Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’església evangèlica impulsa un casal d’estiu en anglès per recaptar fons per Ucraïna

Destacar també que cada dissabte continua obert el mercat solidari, de deu del matí a dues del migdia, situat al carrer Beneficència 15, on es pot trobar des de roba, sabates, joies i altres objectes

L’església evangèlica de Vilafranca, amb el seu pastor, Gabriel Torrent, al capdavant, ha organitzat un casal d’estiu totalment en anglès del 26 al 30 de juny. Serà una setmana d’immersió organitzada i dirigida per voluntaris que arriben directament des dels Estats Units. Gabriel Torrent

Qui vulgui més informació sobre el casal d’estiu pot trucar al 666 46 43 79. A banda des de l’església s’ha planejat un viatge a Ucraïna per la segona setmana d’agost, al qual aniran una vintena de joves i també alguns adults per tal de portar tota l’ajuda necessària a diferents orfenats.

Finalment destacar que cada dissabte continua obert el mercat solidari, de deu del matí a dues del migdia, situat al carrer Beneficència 15, on es pot trobar des de roba, sabates, joies i altres objectes que es venen per recaptar diners per portar-los també en el seu viatge de l’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: