Dijous, 2 de maig de 2024
L’Atlètic Vilafranca supera el Gornal per 2-1 i es manté en la lluita per l’ascens a Primera

Arjona al 44 i Boada al 69 anotaven els gols de la victòria ‘xiquilinera’.

Triomf de vital importància el que aconseguia l’Atlètic Vilafranca aquest dissabte a la tarda davant el Gornal. Victòria per 2-1 en la segona jornada del playoff d’ascens a Primera Catalana, que permet a l’equip seguir amb opcions de lluitar per pujar de categoria, amb 8 jornades encara per davant.

El marcador no es movia fins pràcticament arribat el descans, quan Xavi Arjona avançava els vilafranquins. Era el minut 44 de partit, i els de Parxi Atsarà colpejaven primer.

La segona meitat, però no començava massa bé pels locals, que veien com el conjunt del Gornal empatava el partit en el primer minut del segon acte. Bona jugada combinativa, on el davanter rep d’esquenes per a Eric Simó, qui definia amb un subtil toc per sobre del porter.

El partit s’equilibrava i novament el factor Oriol Boada tornaria a ser definitiu per donar la victòria al seu equip. 20è gol de la temporada per al davante, que a 20 minuts pel final feia el 2-1, picant la bola per sobre del porter. Era el gol de la victòria.

Sobre el camp coincidien 20 minuts Oriol Boada i Cristian Ubón. Un al Atlètic i l’altre al Gornal. Dos companys a l’equip del Barrio de la Kings League, de la qual es proclamaven campions la setmana passada. Els dos davanters posaven junts sobre la gespa abans del xoc.

Abans del partit, també protagonisme per l’equip prebenjamí B de la Fundació, entrenat per Pau Oliver i Javi Hervás, i que s’ha proclamat campió de lliga. L’equip rebia un bonic passadís abans del partit de la Segona Catalana.

Amb la victòria contra el Gornal, l’Atlètic tanca la jornada quart, amb 42 punts, a 1 de la tercera plaça. Al final del playoff pujaran els 3 primers del grup d’ascens.