Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Champions diu adéu amb el Noia eliminat

Liceo i Reus són els únics representants de l’OKLliga que arriben a l’última jornada amb opcions de classificar-se per la final a 8. Calafell i Noia, eliminats i Barça ja classificat.

Aquest dijous a les 21h, jornada final de la Champions League d’hoquei patins. A l’Ateneu Noia i Sarzana, ja eliminats, protagonitzen només un dels partits de la jornada, que en el grup del Noia ens deixarà el duel entre Trissino i Porto, que es juguen la primera plaça.

Al grup A, el Benfica, classificat entre els 8 millors, visita un Calafell, ja eliminat. En aquest grup, especial atenció al Liceo – Oliveirense. El guanyador, aconseguirà el bitllet per la final a 8.

Al grup C, el Barça, ja classificat, no s’hi juga res. En la lluita per la segona plaça, Forte dei Marmi i Valongo, empatats a 8 punts, se la juguen. Els italians reben el Barça, mentre els portuguesos, reben a l’Amatori Lodi, últim de grup amb 0 punts.

Finalment, al grup D, el Reus visita la pista francesa del Saint Omer, obligat a guanyar per mantenir opcions de classificar-se. En l’altre partit del grup, Barcelos – Sporting: si els portuguesos signen un empat, es classificaran, independentment del que faci l’equip de Jordi Garcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: