Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Vilafranca no pot amb el Badalona (1-1) i la permanència a Tercera segueix perillant

Tot i jugar amb un home més durant la última mitja hora, la manca d’encert no va permetre l’equip sumar els 3 punts contra el Badalona. El Vilafranca tanca la jornada un punt per sobre del descens.

A dues jornades per finalitzar la lliga, el Vilafranca es troba només un punt per sobre del descens directe. Per davant, dos partits contra Sant Andreu i Hospitalet sense marge d’error. Divendres, l’equip tornava a desaprofitar una nova oportunitat de batre un rival directe per la permanència i empatava a 1 contra el Badalona.

L’equip contrarestava el gol inicial dels escapulats, que s’avançaven als 12 minuts després d’un clar penal de Reche sobre Walid. El mateix davanter superava Pablo Chacón, novament titular, en detriment de Casamayor.

En una fluixa primera part dels penedesencs, la més clara va ser per Escofet a tocar del descans. L’empat no arribava fins a la segona meitat. Ivan Bravo, expulsat, deixava el Badalona amb un menys, a mitja hora pel final. Un minut després de l’expulsió, Ashot feia l’1-1, a passada d’Escofet. Amb superioritat, el Vilafranca fregava el segon, amb més empenta que criteri, i sense encert.

El partit es tancava amb l’empat a 1, i amb protagonisme del col·legiat, que mostrava per error la segona groga a Suzuki, que finalment va poder continuar sobre el verd. Qui no va fer-ho va ser Aleix Diaz, que deixava el Vilafranca amb 10, després d’una acció incomprensible, a 5 minuts pel final.

L’esperança serà el millor company de viatge per un Vilafranca que tanca la jornada 13è, amb 27 punts, un per sobre del descens directe, que marca la Rapitenca. Si la temporada es tanqués avui, només l’ascens d’un segon equip català via playoff salvaria el Vilafranca del seu descens a Superlliga Catalana. Diumenge, a les 18h, partit al Narcís Sala, contra el Sant Andreu.