Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte europeu Stride for Stride fa parada a Vilafranca

Els participants del projecte Stride for Stride han vingut per conèixer el Cicle Formatiu de Grau Superior sobre guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme.

Amb l’objectiu d’alinear l’oferta d’educació i formació amb les estratègies regionals d’especialització intel·ligent, el projecte europeu Stride for Stride treballa en la construcció del concepte d’ecosistemes d’habilitats regionals. Hi participen sis regions: País Basc, Bretanya, Catalunya, Toscana, Varaždin i Vestland, de cinc països europeus (Espanya, Itàlia, França, Croàcia i Noruega) amb la idea de millorar la capacitat per identificar les necessitats de competències i adaptar l’oferta de formació en conseqüència.

Una quinzena de persones que participen en el projecte han fet parada aquest dimecres a Vilafranca per conèixer l’experiència del Cicle Formatiu de Grau Superior sobre guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme.

La trobada ha comptat també amb representants del Departament d’Educació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: