Dilluns, 29 d'abril de 2024
El Noia supera el Lleida i manté opcions de ser cap de sèrie

El proper dia 30, el Noia visitarà el Voltregà per intentar tancar la lliga regular en quarta posició. Dependrà d’una ensopegada del Reus contra l’Arenys.

Victòria treballada del Noia davant el Lleida, per 3-2, que permet l’equip arribar a la jornada final de la lliga regular amb possibilitat de ser quart i assolir la condició de cap de sèrie als playoffs pel títol. La derrota del Reus davant el Calafell deixa a ganxets quarts i cavistes cinquens, empatats a 49 punts.

El Noia marxava al descans amb victòria momentània per 1-0 amb el gol d’Adrià Ballart. Al 9 de la segona, Uri Vives empatava, i tots dos equips disposaven de directes per posar-se per davant. Ni Martí Gabarró ni Nuno Paiva encertaven.

Eloi Mitjans i Xavi Costa encarrilaven el triomf sadurninenc. A 3 minuts pel final, Xavi Aragonès veia porteria contra el seu equip de formació, anotant el 3-2 definitiu.

El proper dia 30, Reus – Arenys i Voltregà – Noia, dos partits que definiran qui finalitza la lliga en quarta posició.