Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia carrega bateries per mirar de ser cap de sèrie als playoffs

Dijous l’equip tancarà la participació a la Champions amb l’últim partit contra el Sarzana. Per davant quedaran dues jornades de l’OKLliga, on intentaran quedar entre els quatre primers.

Els primers mesos de l’any 2023 no estan sent els millors de la temporada pel Noia, que setmanes enrere quedava definitivament eliminat de la Champions i en les properes dates apurarà les darreres opcions de ser cap de sèrie als playoffs pel títol de l’OKLliga.

Abans, però, l’equip disputarà un partit de mer tràmit davant el Sarzana, aquest proper dijous a les 21h. Serà l’última jornada de la Champions League, on els sadurninencs ja no tenen opcions de classificar-se per la final a 8. Les derrotes contra Trissino i Porto van condemnar el Noia.

Just abans de l’aturada de Setmana Santa els de Pere Varias queien derrotats en el derbi de la Poliesportiva davant el Vilafranca, per 3-1.

Un cop es tanqui el capítol europeu, el Noia encararà les últimes dues jornades de la lliga regular. Ara mateix l’equip es troba a 5 punts de la tercera plaça, que ocupa el Calafell, amb 56, i a 3 del Reus que es quart. L’objectiu en les últimes dues setmanes de competició serà fer-se lloc entre els quatre primers, i disposar de factor pista als playoffs.

Dissabte a les 17h partit a l’Ateneu contra un Lleida que busca ratificar la seva presència entre els 8 primers. La fase regular es tancarà el 30 d’abril, a les 17h a la pista del Voltregà, equip que busca ser un dels 8 primers classificats i disputar els playoffs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: