Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca vol la 14a

Diumenge (12h) l’equip es juga mantenir-se a la Tercera Divisió per catorzena temporada consecutiva. Hi haurà entrada gratuïta pel partit contra l’Hospitalet.

Aquest diumenge a les 12 el migdia el FC Vilafranca es juga el seu futur a la Tercera Divisió en l’últim partit de la temporada. Una final en què l’equip arriba sense marge d’error i amb l’objectiu clar: guanyant l’Hospitalet, els penedesencs es mantindran a la categoria la temporada vinent.

El club ha treballat tota la setmana per tal d’engrescar l’afició. L’entrada al partit serà gratuïta, amb l’objectiu d’omplir la graderia del Municipal.

La setmana passada el Vilafranca s’emportava els tres punts en la visita al Sant Andreu, equip que es juga l’ascens de categoria. Aquest diumenge, torn per l’Hospitalet, ja classificat pel playoff.

En aquesta última jornada, hi ha moltes possibles caramboles que poden variar les posicions de descens. La plantilla només visualitza l’escenari de guanyar, per dependre d’ells mateixos.

Diumenge, tothom al Municipal. El partit s’ho val. El Vilafranca busca competir el curs vinent a Tercera en la que seria la 14a temporada consecutiva a la categoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: